Rofyllt och stämningsfullt vid julgranen

Oh, vad jag njuter! 😊 Jag klädde granen i veckan och julmyser så mycket jag kan. Jag fick överta mammas plastgran som nu sprider ljus och varma goda minnen här hemma. ❤️🌟💛🌟💙🌟 Jag tog över både gran, julgransmatta, tomtar och julgranspynt. Jag är glad att min bror inte ville ha detta. Jag har hängt i några kristyrfigurer som är mina egna. Dem har jag tillverkat för länge sen. Jag tycker att detta är en helt underbar tid. Det är mörkt ute men inomhus är det varmt, ljust och vackert. Vi väntar på Kristus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s