Frukost på Kroatorpet och julkonsert i Equmeniakyrkan

Jag är med i en syjunta och idag träffades vi kl 10.00 på ”Nya Kroatorpet”. Tre i gänget hade med sina makar. Det blev en jättetrevlig stund. Det var så mycket folk i restaurangen så vi fick sätta oss i den gamla delen och tur var väl det. Vi hade högljudda diskussioner om både det ena och det andra. Jag gillar när det är fart på samtalen.

Sen åkte jag runt och uträttade en massa ärenden. Så skönt att ha tid att fixa det ena efter det andra. Till lunch blev det två kokta korvar med bröd på Ikea. Det är alltid gott och väldigt smidigt.

På kvällen gick jag till Equmeniakyrkan här i Hovslätt på julkonsert. Det blev en härlig tillställning med en blandad repertoar av gamla och nya jullåtar. Även en barnkör medverkade. Det har varit en jättefin lördag i advent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s