Jesus kallar på dig

Jag känner mig rik som har en tro på Jesus. Tron är en sådan styrka och källa till glädje i mitt liv. Jag skulle vilja dela med mig av min tro till den som inte lärt känna Jesus. Det är underbart att få hjälpa en människa till ett kanske ännu bättre liv.

Efter att jag varit på den fantastiska nyårskonferensen i Värnamo på nyårsafton känner jag att jag vill växla upp. Igår tog jag tag i saken och gjorde ett inlägg på Facebook. Jag lade upp bilden ovan och skrev att jag gärna skulle vilja bjuda hem en eller flera tjejer/kvinnor för att samtala om Jesus, Gud och Den Helige Ande, läsa Bibeln och be tillsammans. Det står i Bibeln att när vi närmar oss Gud så kommer Gud att närma sig oss. Jag förväntar mig mycket från Gud under 2022. Under och mirakler sker idag. Nu får vi se om någon/några tjejer/kvinnor nappar på detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s