Tulpaner på väg

På senhösten köpte jag många tulpanlökar som jag petade ner lite här och där i blomlanden. Idag är det ett riktigt vårväder och när jag hem efter en långpromenad gick jag runt i trädgården för att se om mina blommor börja komma upp. Oj, vad roligt! Tulpanerna är på väg. Hurra! Detta ska bli roligt att följa. Tänk när alla dessa lökar slår ut i full blom….om de nu gör det. Man kan inte vara säker. Jag önskar Er alla som läser min blogg fina vårdagar. Så skönt att vårsolen är här på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s