Jesus Kristus, stoppa kriget i Ukraina!

Situationen i Ukraina är förfärlig. Hur omodernt är inte detta? Att skjuta människor och ställa till med en sådan förödelse, det är så sjukt som det bara kan bli! Hur kan Putin bara få fortsätta? Finns det ingen som kan ta hand om honom och ställa honom inför rätta?

Gode Gud, stoppa denne man! Jesus Kristus, stoppa Putin NU! Var är du Gud? Grip in! Kriget måste få ett slut. Jesus, låt människor i Putins närhet vakna och se sanningen i vitögat! Ge dem verklighetsinsikt och civilkurage! Hjälp dem att göra en statskupp eller vad som helst för att få bort Putin! Jesus, låt det ske NU!!! Låt inte denne man ställa till med mer elände i världen! Jesus, beskydda människor och djur! Jag ber att Rysslands bomber inte ska ha någon verkan längre. Jesus, gör bomberna verkningslösa! Låt mirakler ske! Gud, visa din makt! Ta bort Putin NU!!! AMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s