En glad överraskning från Smycket UF

Förra veckan fick jag en överraskning av min goda vän Maggan. Det var ett fint armband som är gjort av två unga tjejer som driver UF-företaget Smycket UF.

De skriver följande på sin hemsida: Vad som är unikt med våra smycken är att på varje smycke finns en specifik pärla som symboliserar att du tagit ditt ansvar och är för vaccination mot Covid-19. Väljer du att bära våra smycken visar du enkelt för andra människor att du har tagit ditt ansvar att vaccinera dig och gjort vad du kan för att bidra till ett bättre samhälle och för att skydda dina medmänniskor. 

Själv fick jag min tredje dos av vaccinet strax före jul så jag kan bära detta armband med heder och stolthet. Jag gillar rött och det visste Maggan. Jag tycker att den vita pärlan gör sig så fint mot det röda.

Vill du läsa mer om Smycket UF eller beställa något så gå in på följande sida: https://www.yourvismawebsite.com/smycket-uf-1?fbclid=IwAR0VOd_3o0NjqbauiNteBpSyTd5b78PbBAlXyHWgD3pX9QKkvu0rEueXIEc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s