Kusiner på 60-talet

Idag blir jag nostalgisk och vill dela ett par foton från 60-talet. Min goa kusin Kyllike fyllde 60 år igår och jag passade på att gratta henne och dela ett par bilder på hennes Facebook. Jag blev så glad av dessa bilder. På bilden ovan är det Kyllike i orange tröja med vår kusin Sven i knäet. Till vänster sitter Kylles bror Jonas och till höger sitter jag. Det står att kortet är framkallat i januari 1968 så det kanske togs i december 1967. Jag var då 4 år, Kylle nästan 6 år, Jonas 3 år och Sven 3 månader. Jag tror jag minns när kortet togs hemma i vår röda soffa.

På kortet nedan är det Kylle och jag som går Lucia för mormor och morfar. Jag har en svag aning om detta också. Jag hade inget Lucianattlinne utan vi tog ett vitt lakan. Kylle hade en luciakrona med elektriska ljus och jag hade levande ljus i en gammal luciakrona som jag tror fanns hos mormor och morfar. Mamma går bakom för att hålla koll på alla ljusen. Så mysigt.

Jag tittar ofta i gamla album. Jag mår bra av att ta fram gamla minnen. Visst kan det göra lite ont ibland när jag tittar på nära och kära som lämnat jordelivet men samtidigt är det skönt att minnas det som varit bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s