I Jesu famn mår jag fint

Ibland erbjuds man på Facebook att skapa collage och roliga bilder. Jag blev glad när jag såg en vän som gjort ett inlägg där hon satt i Jesu famn. Jag tyckte det var så härligt att jag också skapade en sådan bild. Kan man ha det bättre än i Jesu famn? När det är medgång och när det är medgång finns Han alltid där och erbjuder sin trygga famn. Han har allting under kontroll i livets olika skeden. I hans famn får jag krypa upp och bara finnas till. Jag tänker på två olika sånger som vi sjöng mycket förr.

Tänk att få vara ett Guds barn, tänk att få vila i Hans famn. Tänk att få vara viss att Han tar hand om mig. Tänk att få bo i Jesu namn.

När jag vilar verkar Jesus i mig, när jag vilar från mina verk. När jag vilar, vilar, vilar i Gud verkar Hans Ande genom mig.

Att vila i Jesu famn är en bra investering. Det är inte förslösad tid. Där får vi vila och hämta kraft. Där kan också Den Helige Ande verka i oss så att nya goda idéer föds. Där kan vi läkas till ande, själ och kropp när vi bara vilar och finns till. Det är ljuvligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s