Broderat näsduksetui

Jag pysslar och grejar här hemma. Ikväll har jag strukit ett av mammas näsduksetuier. Jag tvättade det för en tid sen och det har legat på vänt. Det känns fint att få ta vara på de gamla grejerna. Så mycket arbete hon har lagt ned på detta, helt otroligt! Hon hette Ulla-Britt, därav U-B. Jag vet inte vad det är för blå spets eller hur den är gjord. Vet du så får du gärna kommentera. Jag minns inte att jag såg detta etui användas hemma någon gång. Det har nog bara legat och varit fint. Jag är glad att jag har det kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s