Himlalängtan ikväll – sjunger Evighetens Morgon med Madeleine

Just nu saknar jag mamma och pappa lite mer än vanligt. Jag saknar inte sjukdomstiden men jag saknar tiden då de fanns där hemma och det vardagliga livet förlöpte. Du kanske också saknar dina nära och kära som gått vidare till evighetens värld. Jag har under den senaste månaden gått och gnolat på sången ”Evighetens morgon”. Texten är underbar. Då ska kung och tiggare få samma dräkt, ingen är förmer än någon annan. Fina vännen Madeleine är hos mig ikväll och vi spelar och sjunger. Här kommer ett smakprov. Sjung gärna med oss!

Imorgon är det mammas födelsedag. Hon skulle ha fyllt 92 år men det får hon fira i himlen istället. Ikväll har tårarna flödat och det är bra. Sorgen måste ut, då släpper spänningar. Vet du om att tårar stärker immunförsvaret? Att gråta är hälsosamt. Jag gråter inte så ofta över mamma och pappa längre men ikväll kom det nära och tårarna fick fritt flöde.

Länk till YouTube hittar du här: https://www.youtube.com/watch?v=d4lda4kUwDg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s