Rolig och välbehövlig shopping i Ullared

Jag har haft en underbar eftermiddag och kväll! Efter kundbesök i Smålandsstenar passade jag på att åka till Ullared…det är ju så nära. 😃 Det var visst en hel del jag behövde idag. 👍 Många grejer har nu bockats av på listan.

Jag har sedan i höstas varit på jakt efter en grästrimmer och en lövblåsare. Detta köpte jag idag. Jag fick hjälp av en skicklig kille i personalen som såg till att jag fick den rätta kombinationen men batteri som kunde användas till alla båda verktygen. Jag köpte utomhusbelysning till min uteplats nere. Det kommer att bli mysigt när den är uppsatt. Jag köpte gratulationskort, presentpapper, gummistövlar, strumpor, strykbordsöverdrag, plattrensare och en hel del annat.

Jag har gått 11 147 steg som blev 8,3 km. 🤭 Visserligen är varuhuset stort men inte trodde jag att jag hade gått så mycket. Bra motion, helt enkelt! 👍

Jag var kvar i varuhuset tills de stängde kl 20.00 och startade glad i hågen min hemfärd kl 20.40. Jag kom hem ca två timmar senare. Det har varit en toppendag. Det blir roligt att sätta igång och fixa i helgen med lite av varje. Mitt hem är min borg. 💚🍀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s