Prydde graven med ringblommor

Mamma älskade att odla blommor och grönsaker. Jag gillade det inte. När det var sommar ville jag hellre tågluffa och ge mig ut på olika äventyr. Att rensa blomland var inget för mig. 😃 Nu är det annorlunda. Jag gillar att odla blommor. Det kändes så fint att få placera mina egenodlade ringblommor på graven idag.

Jag satt en stund vid graven och tittade och tänkte. Jag älskar att leva men ibland längtar jag till himlen väldigt mycket…inte så konstigt kanske. Det är så många som gått före som finns där nu och de blir fler och fler. ❤️💚💙🧡💛 Nu är det tid att leva och den tiden vill jag göra så meningsfull som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s