Hello Positivity

På vissa tepåsar finns tänkvärda ord. Titta vilka bra ord som fanns på dagens tepåse: Hello Positivity.

Man kommer långt genom att ha en positiv inställning. Tänk att även tefabrikanterna känner till detta. Våra tankar är det samtal vi för med oss själva. Genom att fokusera på det positiva för vi tankarna i rätt riktning och vi mår bättre. Vi kan styra vårt mående med våra tankar.

Dyker det upp oro och negativa tankar i hjärnan så dränk dem istället för att ge dem simlektioner. När vi väljer att börja tycka synd om oss själva och älta detta kan vi gå ner oss fullständigt. Låt oss inte göra det! Nej, låt oss dränka de där negativa tankarna och försöka fokusera på det som är positivt istället!

Själv har jag varit bekymrad över en sak sen igår. Istället för att bara oroa mig har jag gjort allt jag kan för att rätta till problemet och går nu runt här hemma och säger med jämna mellanrum: – Tack Jesus att detta kommer att lösa sig! Tack Jesus att du tar hand om detta så att allt blir bra. Jag litar på att du hjälper mig och andra att lösa detta problem! Jag har alltså överlämnat det jag inte kan göra själv till Jesus och litar på att han hittar lösningar. Det känns väldigt skönt. Just nu hjälper det inte att jag oroar mig. Jag mår bara dåligt av det. Att be och tacka däremot gör mig trygg och på bra humör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s