Sanning och rättfärdighet åt folket

Jag firar denna dag med en dahliablomma. Jag skrev i fredags kväll att jag var lite orolig över en sak men att jag lagt allt i Guds hand. Problemet löste sig igår kväll. Det var så att några bedragare kapade mitt instagramkonto i torsdags eftermiddag och det var lite pyssel med att få det tillbaka men igår kväll lyckades jag erövra kontot tillbaka. Jag är så glad och tacksam för det. Jag ville inte att alla mina bilder skulle försvinna och jag ville inte heller att alla mina kontakter på Instagram skulle bli lurade via mitt konto. Det är så galet. Tänk om alla bedragare kunde skaffa sig ett riktigt liv istället. Det skulle vara mer välsignat för dem.

Nu har jag lärt mig en hel del. Meta har en bra säkerhetsavdelning där man kan få hjälp men det gäller också att vara lite listig och snabb ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s