Orange flamma med goda minnen värmer mitt hjärta

Det är roligt att matcha med färger och jag gillar starka färger. Nu är det orange som gäller. Jag köpte en glasflamma från Orranäs Glasbruk när jag var där för en tid sen och den betyder mycket för mig. De sista åren mamma levde var vi där tillsammans med hennes goda grannar vid två tillfällen. Vi tog så fina kort i Orrefors Park och jag kände att jag ville ha detta fina minne här hemma. Den kommer för alltid att pryda mitt hem och samtidigt ge mig goda minnen som värmer mitt hjärta.

Jag har också ett glaspäron efter mamma och pappa. Tillsammans med mina ringblommor blir det fint.

Dessa bilder är från 2019 vid vårt första besök i Orrefors Park.

Dessa bilder är från 2020.

Jag har många fler bilder men nöjer mig med dessa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s