Här är min kyl & frys

Det fanns ett tv-program som hette Här är ditt kylskåp. Där lagade man mat utifrån det som fanns i personens kylskåp. Jag står ibland vid min kyl och frys och bara tittar och läser. Jag har satt upp bilder och texter som jag tycker är bra. Nu vill jag presentera vad som finns på min kyl & frys. Kanske det kan bli en boost för dig också. Ibland kan några små ord göra stor förändring och vissa saker kan ge en tankeställare. Det får bli en serie som följer olika dagar framöver.

Jag börjar med dessa ord: En kärleksfull atmosfär i ditt hem är fundamentalt för ditt liv.

Vare sig men lever tillsammans med andra eller själv så är det viktigt att ha en kärleksfull atmosfär i sitt hem. Det ger en bra grogrund för annat i livet. Jag lever själv men hoppas att alla som kommer hit känner sig omtyckta och uppskattade av mig.

I mitt hem finns också mycket kärlek till Jesus som är min absolut bäste vän. Han är största källan till min frid och glädje, han är själva livsnerven.

Jag vill också känna kärlek till mig själv och vara nöjd med den jag är och den lott jag har fått i livet. Jag vill förvalta min lott på bästa sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s