Rensat tidningskorgen

Jag får gäster i helgen och min vana trogen har jag då städat lite extra. Jag har t o m rensat tidningskorgen. Hur kunde allt detta få plats? Det fick inte plats, en del tidningar låg staplade i hög på de andra tidningarna. 🫢 Det såg inte vackert ut men vad gör det när man gillar det skrivna ordet. 😀 Bara några få meningar i en artikel kan betyda mycket.

Jag skulle läsa detta ”sen”. Jag vet att detta ”sen” inte kommer för det fylls hela tiden på med nya tidskrifter och trevliga aktiviteter så nu har jag rensat. Som tur är finns det skrivna ordet även digitalt. Så skönt att det finns artiklar att läsa hela tiden i mobil och på dator. 👍

Hela lådan för papper och tidningar i soptunnan blev full på en gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s