Torget 60+ i Pingstkyrkan idag

Min goda vän Yvonne och jag hade förmånen att vara med och sjunga på Torget 60 +/RPG i Pingstkyrkan Jönköping under eftermiddagen. Dagens inbjudna talare var Stefan Claar. Ämnet för dagen var: ”Vara välsignad till välsignelse”.

Stefan Claar är född i Hudiksvall men har arbetat som pastor på många olika platser. Stefan är nybliven pensionär men fortsätter att arbeta som resepredikant för Pingst fria församlingar i samverkan. Han och hans fru Lillemor bor numera här i Jönköping. Jag tror inte jag har hört honom tala tidigare men har hört mycket gott om honom. Jag blev inte besviken. Han är en underbar människa som bjuder på sig själv. Ja, ni ser det ju själva på bilden ovan.

Det blev en jättefin stund i Pingstkyrkan. Det är roligt att träffa underbara människor och trevligt att prata och fika tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s