Det största att leva för

Jag är så tacksam för det liv jag får leva. Jag har länge gått och nynnat på denna sång och vill nu sjunga den för dig. Livet består av berg och dalar, glädje och sorg. Jesus har varit min tillflykt i alla lägen. När livet har varit svårt har jag haft min tro som hjälpt mig vidare. När livet är på topp är det underbart men om allt ändå skulle vara slut längre fram vore det inte så meningsfullt. Tänk att få ha ett hopp om ett liv efter detta, ett liv då jag ska få träffa alla som gått före. Jag tror det blir ett liv tillsammans i frid, fred, glädje, kreativitet och allt härligt som finns. 😃🥰❤️

”Jag har allt jag behöver i livet. Jag har Jesus som leder min väg. Ty Han frälst mig och därför jag funnit det största att leva för.” Sjung gärna med! 👍😊

1. Förr var livet så helt utan värde,

Ingen dag hade mening i sig.

Men allt ändrats för nu har jag funnit

det största att leva för.

Refr: Jag har allt jag behöver i livet.

Jag har Jesus som leder min väg.

Ty han frälst mig och därför jag funnit

det största att leva för.

2. Nu får Jesus ta hand om min framtid.

I hans hand är jag säker och trygg.

Han går före, bredvid och är alltid

det största att leva för.

Vill du hellre titta och lyssna i min Youtube-kanal så klicka här: https://www.youtube.com/watch?v=15GlJq19JRY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s