Toast Skagen smakar bra

Jag befinner mig i Malmö på Scandic Segevång. Idag har vi haft kickout med Scandorama. Det har varit mycket information och sedvanlig frågetävling i lag. Det handlar alltid om geografiska platser och frågor i anslutning till det. Jag tyckte det var svårt idag Det gällde Prag och Wien, Porto och Bastia, inte mitt område alls.

Det är jättegod mat här på Scandic Segevång och jag njuter verkligen av allt gott. Till förrätt ikväll fick vi Toast Skagen. Det är den enda bild jag har tagit idag så det får bli den som representerar denna dag.

Jag trivs bra på denna plats. Det var här jag en gång gick min utbildning till reseledare och hit har jag återvänt på kickoff, kickout och i samband med resor. Ibland blir det Scandig Stortorget i samband med resorna. Här har jag det bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s