En bäddad säng ger lycka

Ser man på, ser man på!? 😃 Genom att bädda sängen varje morgon kan man känna sig lyckligare. Jag läste detta i ”Vi i villa” idag. Själv bäddar jag sängen en stund efter att jag stigit upp. Jag vill vädra ur kvalstren först. 🤔 Frågan är om de försvinner. Jag tror detta påstående stämmer på mig. Jag tycker det är trevligare att vistas i ett rum om sängen är bäddad. Inte kul att se en obäddad säng hela dagen.

Bädda sängen! Flera oberoende studier visar att människor som bäddar sängen är lyckligare än andra. Är du ingen sängbäddare, investera i ett snyggt överkast och gör ett försök!

Så här ser mina bäddade sängar ut. Jag har mestadels sovit i dubbelsängen men nu tänkte jag dra mitt strå till stacken och spara på uppvärmning. Därför har jag flyttat in i gästrummet/kontoret och dragit ned värmen i mitt sovrum.

Det var med stor glädje i hjärtat jag bäddade min gamla mjuka goa säng i gästrummet den 1 oktober. Jag sover väldigt gott där. Detta blir mitt vintersovrum. Framåt våren flyttar jag in i mitt sommarsovrum igen och där är det knäpptyst.

Fjärrvärmen är inte så dyr men jag ska ändå testa detta i vinter. Kommer det gäster får de sova i mitt sovrum och då höjer jag värmen så klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s