Julrosorna är på plats

Idag har jag köpt julrosor och andra växter. Det är roligt att pynta inför 1:a advent. Jag köper alltid tre julrosor inför 1:a advent, två till fönstren och en till matbordet. Då blir jag nöjd och får det som jag vill ha det för att skapa julstämning här hemma.

För ett par veckor sen hade jag svårt att förstå att advent närmade sig. Det har varit rätt så varmt ute och jag har kunnat plocka in ringblommor och luktärter länge. Nu börjar jag ändå känna den där mysiga stämningen då julen närmar sig. Det är mörkt ute och man behöver verkligen göra allt för att pigga upp sig. Jag gillar julrosornas röda klara färg och nu känner jag julstämningen komma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s