Vinterkylan har slagit till – då gäller det att vara välklädd

Ikväll har jag varit och lämnat bilen på verkstaden som ligger ca 2 km härifrån. Det är perfekt att ha verkstaden på promenadavstånd. Det är jättekallt ute så det gäller att vara välklädd. Jag tog på mig termobyxor, fleecetröja, tjock jacka m m samt en slags reflexväst utanpå. Jag kände mig verkligen påbulsad men bättre det än att frysa och bli spänd i kroppen. Det sägs ju att det inte finns några fel väder, bara fel kläder. Jag fick en härlig promenad hem från verkstaden och kände mig på toppenhumör i den kalla vinterkvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s