Jesus is my Lord

Min goda vän Bodil säljer Birgitta Yavari-Ilans konst. Jag hade tänkt beställa denna bild för ett par år sen men det blev aldrig av. När jag kom till Bodil för att hälsa på för några veckor sen fick jag se denna bild. Jag blev då påmind om att jag inte hade beställt någon och frågade om vi kunde fixa det samma dag för jag ville verkligen ha en. Jag var så ivrig att få beställa den och såg verkligen fram emot att få den.

Under eftermiddagen skulle vi ha julklappsutdelning och gissa vad jag fick? Jo, en Fine Art Print av just denna bild. Jag blev såååå glad. Det var mitt i prick. Idag har jag köpt en vit ram och monterat den. Nu hänger den så fint här på min vägg.

Jag gillar de starka glada färgerna och budskapet är mitt i prick: Jesus is my Lord – Jesus är min Herre. Han är min livsnerv. Det är i Honom jag lever, rör mig och är till…precis som det står i Apostlagärningarna 17:28.

Vill du också köpa Birgitta Yavari-Ilans konst så hittar du de vackra bilderna här: https://www.bringbeauty.nu/store/c5///www.bringbeauty.nu/store/c7/Birgitta_Yavari_Ilan.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s