Tomte med fint minne

Jag har många tomtar här hemma. Det hör julen till, tycker jag. Många tomtar bidrar till fina minnen. Ofta när jag får eller köper en tomte skriver jag på under när det var den flyttade in hos mig. Denna tomte fick jag av min kusin Pelle på min födelsedag 1980. Då bodde jag fortfarande hemma hos mamma och pappa och placerade den säkert någonstans i mitt rum. Det är Pelles mamma Evy som har skrivit texten. Jag känner igen hennes stil. Det är verkligen ett kärt minne.

Denna goa tomte står på pianot och gläder mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s