Gamla goa bilar

Vart har alla läckra bilar tagit vägen? Detta foto är taget på 90-talet då jag bodde i min mormors hus i Slättingebygd. Jag hade fest en kväll och när vi varit ute på en promenad och jag fick se denna härliga syn så förevigade jag den. Det var tider det! Då såg man att en Volvo var en Volvo och en Saab var en Saab. Idag ser jag inte så stor skillnad på bilarna. Min lilla gröna Golf ser man bara taket på här. 😃

Jag undrar varför alla bilar är så lika idag. Jag tycker det är lite tråkigt. Det kanske finns en förklaring eller är det helt enkelt så att biltillverkarna är rädda för att ”sticka ut”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s