Ett hjärta fyllt av glädje och ett hem fyllt av kärlek

Jag har fått många vackra julkort och vill här visa de allra vackraste. De är underbara och jag tyckte det var synd att de bara låg i korgen när de förmedlar så fina budskap. Jag satte upp dem för att boosta mig med dess budskap och skönhet varje dag.

Här följer några budskap:

Värme, glädje, ljus och frid önskas uti Juletid.

Gamla och unga, låtom oss sjunga: Ära åt Herren Gud! Vitt över jorden ljuder de orden, änglarnas glädjebud.

Ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte övervunnit det.

Förunderlig den natten är då storögd stjärna skådar ner på jordens barn som inte vet att natten bär en hemlighet.

Jag tycker att julkortet nedan är årets vackraste. Budskapet lyder: Må julens budskap fylla ditt hjärta med glädje och ditt hem med kärlek. Finns det något bättre än att ha glädje i hjärtat och ett hem fyllt av kärlek. Detta tar jag emot av hela mitt hjärta. Så vill jag alltid ha det. Jag älskar kortet. Detta budskap är för oss alla. Jag önskar dig ett hjärta fyllt av glädje och ett hem fyllt av kärlek! 😊 ❤️ Det bästa vi har är varandra så låt oss slösa med kärlek och glädje! ❤️ 😊 Tillsammans gör vi skillnad i världen! 😊 ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s