Med mjölk, banan och fil klarar man sig bra

Jag fick mail från Willys idag. Jag är tydligen en av deras grönaste kunder. Jag tillhör de 20% som köpt mest grönsaker hos Willys. Eftersom jag har ett hushåll med bara en person blir det inte så stora summor men jag förmodar att det är uträknat procentuellt av den totala summan jag handlar för.

Jag blev glad när jag fick se det. Det är positivt att jag äter mycket grönt. De tre varor jag köper mest av är mellanmjölk, banan och lättfil. Så är det. Jag äter detta så gott som varje dag. Det är bra basvaror.

Jag tycker det är kul med denna statistik. Jag skulle vilja se hur mycket jag lägger på glass för det älskar jag. Visserligen handlar jag inte bara på Willys. Det blir lite på Ica också och ibland på Lidl, någon gång på Coop och City Gross. Jag tror ändå att statistiken från Willys stämmer rätt så bra generellt sett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s