Inga ursäkter längre att inte träna

Det är länge sen jag tränade på ett gym. Jag har inte kommit igång efter pandemin men vad hindrar mig att träna nu? Inget! Jag har inga ursäkter längre. Jag har tid och det är nära och just nu är det GRATIS.

Sen någon månad tillbaka har det varit gratis att vara med på pass med gruppträning på TRIM Friskvårdcenter som finns i Taberg, Norrahammar och här i Hovslätt. Det gäller till den 28 februari. Under december månad tyckte jag inte att jag hade tid för jag hade så mycket annat att göra men ikväll har jag äntligen tagit mig ner till lokalen i Hovslätt och varit med på cirkelträning. Otroligt bra för kroppen!

Köper jag abonnemang får jag också tillgång till en massa bra träningsmaskiner så det är bara att välja och vraka. Jag vill fortsätta med detta (i lagom dos). Jättefint av dem att man får testa lite.

Träffar du mig så fråga gärna hur det går med min träning så jag får lite press. 😂 Största motivationen borde ändå vara att min kropp mår bra av det. Enkel friskvård helt enkelt! 👍 Det är viktigt att vara rädd om sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s