Välkommen till ”Minns du sången” på lördag

På lördag kväll kommer vi att ha en Minns du sången-konsert i Pingstkyrkan Jönköping. Ikväll har vi övat inför detta event. Vi är boostade av alla underbara texter och ser fram emot att få sjunga de härliga gamla sångerna tillsammans med dig (om du kommer då) och alla andra som beger sig till kyrkan.

På bilden ovan ser du mig tillsammans med mina bänkgrannar i altstämman, Febe och RoseAnn. Det var första gången jag träffade Febe. RoseAnn har jag sett några gånger i Pingstkyrkan här i stan men jag tror inte vi direkt har pratat med varandra. Vi knöt kontakt direkt där vi satt i bänken och det blev en fin kväll då vi övade ca 15 sånger.

Jag känner mig så tacksam över att jag växte upp i en tid då det fanns strängmusik och sångare (som vi kallade sångkören) i Pingstkyrkan. Det har berett mig så mycket glädje och jag älskar verkligen sångerna. Texterna säger mycket och jag blir glad och styrkt när jag sjunger dem. Tänk att jag har fått växa upp med detta och att jag har fått en sådan boost både när det gäller sång och predikan under hela min uppväxt. Jag tror det har betytt mer än vad jag har kunnat förstå. Tron har vuxit sig starkare med åren. Det beror på att jag har fått känna att det håller och att tron på Jesus har hjälpt mig mycket i livet.

Har du tid och lust så är du välkommen på lördag kväll kl 18.00 till Pingstkyrkan, Jönköping. Vi blir en stor kör med musiker och solister. Då sjunger vi många av de sånger vi sjöng på 80-talet och 90-talet. Hoppas vi fyller hela kyrkan. 😀😍☺️🙂😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s