Här är min kyl & frys, livsnjutning

Detta vykort av Birgitta Lindeblad har jag uppsatt på frysskåpet året runt även om det är ett s k julkort. Jag tycker det förmedlar så mycket livsglädje och njutning. Det gäller att ta vara på godbitarna i livet och njuta av dem varje dag.

Kolla på kvinnans mun! Den är så söt och den är hjärtformad. Hon har ett halsband med ett hjärta och påslakanet är fullt av hjärtan. Riktigt hjärtlig, helt enkelt. Hon njuter av livet. Detta gör mig glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s