Min välsignade fåtölj

Jag köpte en ny fåtölj i söndags och jag är mycket nöjd med mitt inköp. Nu vet jag också hur jag vill ha den möblerad. Jag har suttit i den under dessa dagar och känt in rummet. Jag fick flytta hela möblemanget lite grand för att fotpallen skulle få ordentligt med plats. Nu känns det bra.

Ikväll har jag ändrat om lite bland mina tavlor och flyttat Jesus-postern till denna plats. Jag tycker den passar utmärkt här. Jag vill att detta ska vara en viloplats, en plats där Gud får tala och ge nya tankar och goda råd. Därför passar det att ha en bild på Jesus med sina utsträckta händer över fåtöljen. Jag vet att Gud kan tala till mig precis överallt men för mig har nu denna fåtölj blivit lite som en symbol för lyssnande. Här ska jag sitta och ta det lugnt och bara lyssna in Guds röst.

Hjärtat med KÄRLEK passar fint eftersom det var den största kärlekshandlingen som gjorts när Jesus gav sitt liv för oss. Det var äkta kärlek det.

Jag önskar också att människor som kommer hit ska få bli välsignade när de sitter i fåtöljen Jag ber att mina vänner ska få uppleva frid och ro och att Gud ska ge dem sina tankar och goda råd. Jag uttalar högt att detta ska vara en välsignad plats och jag har bett att denna fåtölj ska få vara en plats för Guds tilltal så nu är den riktigt invigd.

Här ska böner bes och här ska också böcker läsas. Målningen är gjord av Helena Backmark.

Jag tycker att dagens budskap i min kalender Tankar om Livet passar fint till detta. Det lyder så här:

Uppgradera din potential genom att koppla upp dig mot himlens server.

Här ska jag koppla upp mig mot himlens server på ett särskilt sätt när jag sitter och blickar ut mot Tallkullen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s