Gamla härliga hattar

Jag rensar för fullt här hemma för att skänka grejer till PMU som har insamlingskampanj just nu. 😊 Dessa 12 huvudbonader ska jag inte skänka. Jag vill ha dem kvar ifall jag blir bjuden på maskerad eller ska deltaga i en hattparad framöver. 😃 Man får inte roligare än man gör sig. 👍🎩👒 Rensa och skänk grejer du också. De kommer till stor användning. 👍 I Jönköping ligger PMU Second Hand på Smedjegatan 27 men de finns på många olika platser i landet.

En ceriseröd hatt som jag monterade blommor på för länge sen och sen ser vi pappas bröllopshatt.

Jag vet inte riktigt var jag fått dessa huvudbonader.

Hattarna nedan kan vara mammas men jag är inte helt säker.

Hatten till vänster tror jag att jag köpt på någon loppis bara för att den är så kul. Den högra hatten är pappas.

Här ser vi min muck-hatt från årskurs 9 med det röda bandet där jag broderat ordet MUCK och datumet för vår examen. Alla klasskamrater har skrivit sina namnteckningar på bandet. Så ser vi studentmössan.

Här kommer pappas fina kepsar.

Till sist kommer en bild på en fez som jag köpte när jag var i Israel 1992. Ordet fez lärde jag mig tidigt när vi spelade Alfapet. Det var svårt att lägga ut bokstaven z men då fick jag lära mig ordet fez, vad det är och hur det stavas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s