Gulliga muggar med djur

Dessa muggar har funnits i mina gömmor länge. Jag tror jag köpte dem 1988 då jag bodde i Frankrike. Som många andra hade jag en dröm om man och barn. Jag tror jag hade tänkt spara dessa muggar till mina egna barn men så blev det inte. Jag har inte fått några egna barn.

Muggarna har med tiden hamnat i min presentlåda men jag har aldrig gett bort dem. För något år sen bestämde jag mig för att ha dem framme i köket för jag tycker de är så söta. Nu kan barn som besöker mig få dricka ur dessa muggar. Det är roligt.

Jag avslutar med att citera en bibelvers som är hämtad från Jesaja 54:1. Jubla, du ofruktsamma, du som inte har fött barn! Brist ut i jubel och ropa av fröjd, du som inte har haft födslovärkar. Ty den ensamma ska få många barn, fler än den som har man, säger Herren.

Vilken underbar vers! Vad menar Gud med den? Det måste väl vara så att Gud förser oss alla med vad vi behöver. För min del har jag många härliga barn och ungdomar i min släkt och vänskapsfamilj. Mig fattas inget. Gud kommer alltid att förse mig med underbara människor, både bebisar, barn, ungdomar, vuxna och äldre. Det är härligt att få vara tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s