Ge ditt hem lite kärlek i vår

Jag fortsätter presentera små grejer som finns på min kyl & frys. Detta söta hjärta har jag haft uppsatt några år. Jag klippte ut det ur en tidning. Texten lyder: Ge ditt hem lite kärlek i vår. Hur kan man då visa sitt hem kärlek?

Själv rensar jag för fullt och försöker få hemmet mer strukturerat. Jag mår bra av det och jag tror hemmet gör det också. Jag var hos en kompis och hon hade köpt och satt upp nya gardiner som var väldigt söta. Det är att visa hemmet kärlek. Jag har köpt mig en bukett tulpaner och vita rosor som krukväxt. Det behövs lite blommor nu när julblommorna har dött. Det blir så vårfint av de vackra blommorna. Det är att ge både mig själv och hemmet kärlek.

Lycka till med att ge både dig själv och ditt hem lite kärlek i vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s