De gängkriminella går till kyrkan och möter Jesus

I lördags på en konferens i Pingstkyrkan i Jönköping fick vi drömma fritt om vilka tidningsrubriker vi skulle vilja se om ett år. Det var lätt för mig att komma på min drömrubrik. Jag har länge funderat på hur vi ska få stopp på gängkriminaliteten. Egentligen är det ganska enkelt. Om alla slutar knarka kommer det inte att finnas så stor marknad för de kriminella att slåss om.

Min drömrubrik är: Jesus den nya drogen bland unga i Sverige – Gängkriminaliteten upphörde, då marknaden försvann. Nu möter gängen Jesus i kyrkan.

Tänk om alla kunde ta del av knarket Jesus istället. Jag tror det är det absolut bästa uppåttjack man kan få. Varför ska det vara så svårt när det är så enkelt?

Jag skulle vilja rekommendera dig som inte har prövat att tala med Jesus om dina problem och glädjeämnen att börja göra det nu. Ös ur dig allt du vill berätta och be Jesus om hjälp. Be att han fyller ditt inre med frid och ro. Börja läs Bibelordet och sup in det i din själ. Gå till en kyrka och be om hjälp. Gå en Alpha-kurs eller annan kurs för att lära dig mer om vad Jesus vill göra för dig.

Min bön är att alla människor ska få uppleva vad Jesus vill och kan göra i deras liv. Då tror jag att många av de problem vi har i Sverige och världen skulle upphöra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s