Vårfint med rosa tulpaner

Visst är mina rosa tulpaner fina? Ser man att de inte är äkta? För ca 10 år sen fick jag dessa av en vän. De var tänkta att ligga på en hylla, skänk el liknande och så fick de göra under många år tills jag inte tyckte de var fina längre. Då hamnade de i en låda. Idag när jag gick igenom lite grejer i lådan kom jag på att tulpanerna ändå är ganska fina och borde funka att ha i en vas. Sagt och gjort! Nu står de här så fina på mitt kontor och kommer att förgylla mina dagar. Det är nästan så jag tycker att de ser äkta ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s