Tack Leif för positiv energi på måndagsmorgonen!

Ny vecka – nya möjligheter. Dagens första kundmöte ledde till försäljning. Berodde det månne på kundens vovve Leif som hoppade upp i mitt knä och ville vara med. 🐕🤣 Hundar är underbara och visar så mycket glädje och kärlek. Tack Leif! 🧡

Hundar är förståndiga och jag undrar hur mycket de förstår egentligen. De hör nog mycket på själva tonfallet i våra röster, om vi låter kärvänliga eller arga. När vi hade startat vårt möte stod Leif intill mig på golvet och jag klappade honom. När jag vände mig till honom och frågade om han ville följa med mig hem så tog han sats och hoppade upp i mitt knä. Så underbar! Sen satt han där under vårt möte. Ljuvliga hund! Leif är en Jack russell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s