Inställd cirkelträning blev snöig promenad

Jag hade tänkt gå på cirkelträning ikväll men fick veta att den var inställd. Även om jag gillar cirkelträningen så tyckte jag det var skönt. Då fick jag en härlig hemmakväll istället. Dock ville jag ut och röra på mig så jag iklädde mig termobyxor, fleecetröja m m och gav mig ut. Jag fick en uppfriskande promenad i snövädret. T o m håret blev uppfriskat och uppfluffat även om kapuschong användes hela promenaden. 🤣 🤣 Jag säger inte snöoväder utan snöväder. Med rätt kläder är man rustad och det är som det gamla ordspråket säger: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s