Hej mitt vinterland

Oj, vad det har snöat inatt! Så här såg det ut när jag öppnade dörren idag. Jag tycker det är härligt. Jag var ute vid lunchtid och skottade lite grand så att jag skulle kunna komma ut och att bilen skulle kunna köras ut från carporten. När jag ändå var igång skottade jag lite vid postlådan så att postbilen ska ta sig ända fram. Nu är det vinter på riktigt den 10 mars. Det blir väldigt stämningsfullt. Solen sken under stora delar av dagen också och då känns det härligt. Nu får vi gilla läget och njuta av det vackra. Nu är det tid för snögubbar, snöänglar och snölyktor. Så mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s