Sweet home

Jag gillar kylskåpsmagneter och har ganska många uppsatta varvat med kort och lappar.

Min kärlek till hemmet är stor. Här har jag mitt liv. Här finns alla mina grejer varvat med de grejer jag fått ärva efter mina föräldrar och andra släktingar. Här finns massor av minnen som gör mig varm. Det känns som att jag har mina förfäder med mig här på något sätt. De finns här tillsammans med mig. Jag kan t o m känna doften från mammas linneskåp när jag öppnar den garderob där jag har dukar och lakan. Vissa dukar behövde inte tvättas utan de har följt med hit och lagts in på hyllorna precis som de låg i mammas skåp när hon flyttade till himlen. Det finns minnen i dofter. Ibland ställer jag mig och bara insuper denna doft. Det är skönt.

Vår kärlek till hemmet uttrycker vi på olika sätt:

Sweet home

Home sweet home

Mitt hem är min borg

Skönast är ändå hemmets lugna vrå

Borta bra men hemma bäst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s