Kärlek, uppmuntran och kompensation

Vissa dagar känns det extra bra att få en uppmuntran och kärlekshälsning 🤎 även om det bara är genom en tesil som lämnat avtryck. Ni ser väl hjärtat?! 😊 Kanske det ligger något gudomligt bakom detta. Tack Jesus! 🙏🤎❤️

Igår blev jag fruktansvärt ledsen för en speciell grej. Det var inget allvarligt men ändå en sak som verkligen gjorde mig ledsen och inget som jag kan påverka. Vad gör man då?

Precis som alltid så tänkte jag att Gud får ta hand om det här. Jag satte mig i min läsfåtölj som jag kallar Jesusfåtöljen för där vill jag ta emot tankar från Gud. Där pratade jag med Jesus om det som jag tyckte var ledsamt. Jag tog upp min tacksamhetsbok och skrev ner annat som jag var tacksam för. Jag ber att Jesus ska ge mig extra välsignelse och ge annan kompensation istället för det som gjorde mig ledsen. Jag vet att Gud gör det och Han kompenserar på sitt speciella sätt. Jag har upplevt det så många gånger i mitt liv.

Egentligen ska man vara tacksam för de problem och svårigheter man möter för de kan vara en hemlig vän om man vänder det på rätt sätt. Man har rätt att bli ledsen och man har också rätt att att stå upp för sig själv men sen är det underbart att få kasta allt på Gud. Han har sina goda lösningar. Hans kompensation är mycket bättre och i det långa loppet kan det vara bra att det fick göra lite ont ett tag för det goda som kommer senare är så mycket mera underbart.

Idag på morgonen bad jag om glada överraskningar i helgen och denna fredag har varit bra. Jag har pratat med två goda vänner som jag känner väl. Vi förstår varandra och det är så skönt att få bekräftat att de känslor man har är rätta och sunda. Ibland reagerar vännerna starkare än vad jag själv gör och då känns det ännu bättre.

Jag blev glad och välsignad av hjärtat på tepåsefatet idag.

Jag vann en elscooter för en tid sen och lade ut den på Blocket för jag insåg att jag inte ville ta risken att åka på den. Den har legat ute på Blocket ett bra tag. Den är aldrig använd och nypris är 4 000 kr men jag lade ut den för 3 300 kr. Det var en man som skrev häromdagen och ville köpa den. Han skrev att han köpte den om jag gick ner till 3 000 kr. Jag har haft andra som har velat pruta innan men då har jag inte sänkt priset. Nu kände jag att jag ville bli av med elscootern för den tar bara plats här hemma och mannen som skrev verkade seriös. Ikväll kl 17.30 kom han hit och hämtade scootern och swishade pengarna direkt. Han var trevlig och det kändes så bra. Han var glad och jag var glad. Han skulle ge den till sin son imorgon. Det var väl tajmat. Det var verkligen välsignat och kändes så gott i hjärtat. Jag blev av med den och blev 3 000 kr rikare och han fick en jättefin elscooter till ett bra pris.

Sen hörde en bekant av sig och undrade om jag ville följa med på en musikal på söndag kväll här i närheten. Jag kollade upp det och tyckte det verkade jättebra så jag tackade ja. Hon har inte varit hemma hos mig någon gång så jag frågade om hon ville ha te och macka här hemma efter konserten och det tackade hon ja till. Så välsignat! Då får vi en pratstund också.

Om en stund ska jag åka till Närradion där vi har förbönsgudstjänst. Människor får ringa in och säga vad de vill att vi ska be för och så ber vi för detta i direktsändning. Det är fint och välsignat att få vara med och be för andra. Där kan vi också be för det som ligger oss själva varmt om hjärtat. Vi ber också alltid för Sverige och världen.

Tack älskade Jesus för allt du ger mig och tack för den omsorg du har om mig! Tack att du vill mitt bästa och tack att du alltid kompenserar på ditt underbara sätt! Jag älskar dig Jesus. 🙏 ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s