Finbesök av Hasse P

Jag är med i styrelsen för Jönköpings Närradioförening och ikväll har vi haft årsmöte. Allt gick snabbt och smidigt. Det gillar jag. Vi bjöds på goda mackor och vi fick riktigt finbesök. Ingen mindre än Hasse P var på plats. Han intervjuades av en man i styrelsen och det blev mycket inspirerande och trevligt.

För dig som inte känner till Hasse P kan jag säga att han är en profil här i bygden. Han har arbetat på P4 Jönköping i drygt 30 år och är sååååå omtyckt. Han är verkligen folklig och trevlig. Vi var alla så glada att han ville vara med oss ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s