Valio yoghurt utan fett och tillsatt socker

Jag har i samarbete med Valio Sverige fått testa Valio yoghurt med smak av mango och passionsfrukt. Den innehåller 0% fett och inget tillsatt socker. Det tycker jag är toppen. Jag har ätit den till frukost. Jag brukar oftast blanda i lite lättfil och så tillsätter jag blåbär, aroniabär och rönnbär. Jag har också lagt på havregryn. Denna vitaminbomb inmundigar jag med stor aptit.

Jag tycker att smaken är fräsch och god. Yoghurten är krämig utan fruktbitar. Toppen för den som vill dra ner på fett och socker men ändå äta gott.

Den kan också ätas som mellanmål eller som en nyttig efterrätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s