Rödkål är vackert, gott och nyttigt

Wow, vad rödkål är vackert. Jag skar upp ett rödkålshuvud för att göra sallad och fascinerades av det fina mönstret. Jag gjorde en enkel sallad med vitlök, olivolja och salt. Det blev jättegott. Det finns massor av recept när det gäller olika rödkålsrätter. Nu blir jag sugen på att laga något.

Rödkål är inte bara vackert, det är gott och nyttigt. Det innehåller en massa vitaminer och mineraler: C-vitamin, betakaroten (som omvandlas till A-vitamin i kroppen), kalcium, järn och nyttiga antioxidanter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s