Dags för slalom i påsk

Jag ska åka till Åre i påsk tillsammans med några vänner. Jag har verkligen längtat efter att få åka slalom. Det är jättelänge sen sist, kanske tio år.

Idag har jag tagit fram den utrustning jag har. Skidorna tror jag ska funka bra. Det är längesen jag köpte dem men jag har inte åkt så mycket på dem. Jag känner mig lite ringrostig men att åka slalom tror jag är som att cykla. Har man en gång lärt sig så sitter det i. Jag får ta det lugnt i början.

Det var riktigt roligt att ta fram alla grejer men jag inser att jag måste köpa en ny jacka. Den jag hade tidigare blev stulen i mitt förråd när jag bodde i lägenheten men den har jag haft länge så det ska bli roligt med en ny skidjacka.

Jag tog på mig underställ, strumpor och hela munderingen och testade pjäxorna. Det kommer att bli bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s