På väg till Åre med Snälltåget

Kl 17.20 avgick bussen från Jönköping till Nässjö. Där hoppade vi på Snälltåget som skulle ta oss ända till Åre. Det är min goda vän Susanna och hennes son Sam. Det tog en stund innan vi hade organiserat vår packning.

Vi hade mycket packning och redan på järnvägsstationen i Jönköping fick jag se att Susanna hade med ett gammalt köksredskap. Jag kunde inte förstå varför hon tog med något så stort och onödigt.

Det visade sig att den ska användas vid tillagning av Janssons frestelse på påskafton då vi ska ha en liten påskbuffé. Jag har med laxrullar och skinkrullar som jag tog direkt ur frysen innan jag åkte i eftermiddags.

Vi var ganska trötta så vi bäddade vid 21-tiden och sen var det bara att inta ryggläge. Så skönt!

Kl 22.25 var vi i Stockholm och då steg Susannas dotter Gabriella med pojkvän Viktor på. De intog sina sovplatser och sen väntade en god natts sömn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s