Ljuvlig långfredag på Åreskutan

Idag var det dags att åka med carvingskidor. Det gick mycket lättare. Susanna och jag åkte upp till toppen och fick en fantastisk upplevelse. Solen sken och vi fick se underbara vyer ut över bygden.

Vi passade på att uttrycka vår tacksamhet och förundran med sången O Store Gud, när jag den värld beskådar.

Innan det bar iväg utför tog vi några fler foton. Jag kan säga att det bubblade i själ och hjärta. Det finns inte mycket som går upp emot detta. Att få vistas i fjällen en vacker dag och njuta av vidunderliga vyer och susa nedför backarna, det är grejer det.

Nu bär det iväg utför.

Vi hann testa en hel del nya backar idag. Jag tycker det är härligt att åka stollift. Jag får vila och njuta av allt vackert.

När vi åkt färdigt för idag köpte vi våfflor som vi avnjöt i en jättesolstol. Vi har det bra och njuter av allt vi får uppleva.

När vi kom hem åt vi middag. Vi har gjort det lätt för oss och har med middagsmat för alla dagar. Det är skönt att kunna förbereda mat hemma och bara frysa in. Allt höll sig bra på tågresan upp hit.

På kvällen gick vi på gudstjänst i Hållandsgårdens stavkyrka. Det var en fin gudstjänst då vi påmindes om vad Jesus har gjort för oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s