En heldag på tåget

Vi steg upp tidigt för att ta bussen från Undersåker till Åre kl 07.30. Kl 08.12 avgick tåget till Stockholm. I Stockholm hade vi en timmas väntetid så vi köpte hamburgare. Sen åkte vi vidare till Nässjö där vi bytte och tog tåget till Jönköping där vi var framme kl 18.51. Jag behövde inte ta bussen hem för det gick ett tåg till Hovslätt kl 19.10. Jag var hemma kl 19.20.

Det har varit en bra dag. Jag har läst nästan hela dagen och haft det vilsamt. Jag inser att mina cerise resväska nu har tjänat ut. Den var svår att dra mot slutet av dagen och jag ser nu att ett av hjulet är helt utslitet. Den får jag lämna på återvinningen. Mina gamla slalomskidor kommer jag nog att skänka till Erikshjälpen eller PMU Second Hand. Det är skönt att göra sig av med grejer man inte behöver ha själv. Kanske någon annan kan ha användning för dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s