Ännu fler penséer

Jag hade tänkt köpa pelargoner idag för att sätta på bordet ute men insåg att det fortfarande är för kallt på nätterna. Det kan bli minusgrader och då är det kört. Det finns inte så mycket att välja på just nu om man inte vill hålla på att flytta ut och in krukorna varje morgon och kväll. Jag fick se ljuvliga penséer så jag köpte några till och planterade här hemma. Dem kan jag inte få för många av. De är relativt billiga och blommar länge. De växer till sig också vilket är sååååå härligt. Det blir mycket valuta för pengarna helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s